Cautare

5091 de rezultate pentru "lista scoli postliceale sanitare acreditate iasi" (3.61 secunde)
Ma duc la un magazin de instalatii sanitare cu gindul sa schimb sase calorifere si sa instalez un aparat de aer conditionat. ... Ma duc la magazinul cu tot felul de instalatii sanitare, scot agenda unde imi facusem toate calculele si incep sa comand:
Ma duc la un magazin de instalatii sanitare cu gindul sa schimb sase calorifere si sa instalez un aparat de aer conditionat. ... Ma duc la magazinul cu tot felul de instalatii sanitare, scot agenda unde imi facusem toate calculele si incep sa comand:
Ma duc la un magazin de instalatii sanitare cu gindul sa schimb sase calorifere si sa instalez un aparat de aer conditionat. ... Ma duc la magazinul cu tot felul de instalatii sanitare, scot agenda unde imi facusem toate calculele si incep sa comand:
A, si cu grupuri sanitare, capitol deficitar la unele gradinite.
Numai ca masura interzicerii fumatului intr-un spatiu deschis, curtea unei policlinici sau cea a unui spital, sub amenintarea unei amenzi de pana la 500 de lei sau a prestarii a 20 de ore de munca in folosul comunitatii, pare un pic fortata, mai ales in sitiutia in care, mai mult ca sigur, personalul unitatilor sanitare nu va renunta sa fumeze in cabinete sau in orice alte locuri din incinta unitatilor sanitare.
Sanatatea bolnavilor din spitale este pusa in pericol din cauza crizei medicamentelor si a materialelor sanitare. Pandemia, criza energetica, razboiul din Ucraina si valul de scumpiri au dus la stagnarea productiei asa ca producatorii nu-si pot onora comenzile.
Este criza de medicamente si materiale sanitare la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova. Medicii sunt nevoiti sa-i trimita pe pacienti la farmaciile din apropiere, pentru ca in spital nu se gaseste aproape nimic din ceea e necesar tratamentelor.
Lista Partidului Liberal Democrat pentru alegerile europarlamentare il are pe primul loc pe presedintele liberal-democratilor, Theodor Stolojan. Liberal-democratii s-au reunit, vineri, in cadrul Delegatiei Permanente, in cadrul careia a fost validata lista candidatilor pentru europarlamentare.
Noile reglementari au umflat lista inactivilor, de la ordinul sutelor, la cel al sutelor de mii. Ministerul Finantelor a stabilit prima lista a contribuabililor inactivi, dupa intrarea in vigoare a noilor criterii si proceduri de declarare a firmelor ca fiind inactive (prin Ordinul nr.
In ciuda prezentei unor consuli francezi la Bucuresti si Iasi, eforturile Frantei de a-si promova interesele politice in aceasta parte a sud-estului Europei au esuat. ... In aceeasi perioada, s-au deschis scoli de limba franceza la Bucuresti, dar si in Moldova, la Iasi, Roman si Botosani.
una care va cuprinde Iasi, Neamt, Suceava si Botosani , cu capitala la Iasi si o a doua care se va intinde pe teritoriul judetelor Bacau, Vaslui si Vrancea, cu capitala la Bacau.
Lipsa de idei inovatoare Singurul care a avut initiative de luat in seama a fost Constantin Busoi, care, la inceputul acestui an, a intocmit un studiu preliminar, in baza caruia mai multe scoli ar urma sa se mute din actuala incinta, deoarece consuma sume foarte mari din bugetul local.
Gheorghe Barbarasa, secretarul judetului Dolj, a declarat ca la alegerile anterioare presedintii sectiilor de votare au reclamat conditiile de igiena precare din scoli.
Eurodeputata PSD Daciana Sarbu a intocmit o lista de intrebari adesate premierului si guvernului actual pe o tema importanta:
Cei mai multi bani vor fi folositi pentru reabilitarea termica a blocurilor, crese, scoli si gradinite, constructia de locuinte sociale si parcari.
Se ignora faptul ca majoritatea cladirilor care adapostesc spitale (ca si scoli, de altfel) sunt foarte, foarte vechi si intr-o stare de degradare avansata.
Organizatia PSD Iasi si-a ales in cursul zilei de sambata un nou presedinte, in persoana lui Gheorghe Nichita, nimeni altul decat primarul Iasiului. ... Alegerile au venit ca urmare a retragerii lui Ion Solcanu din functia de presedinte al PSD Iasi, motivele lui fiind de natura personala.
Radu Berceanu - senator si deputat FSN si PD de Dolj, Frunda Gyorgy - deputat si senator UDMR de Mures, Markó Béla - senator UDMR de Mures, Ion Solcanu - senator FSN, PDSR, PSD de Iasi, Karoly Szabo - senator UDMR de Satu Mare, Doru Ioan Taracila - senator FSN, PDSR, PSD de Calarasi, Verestoy Attila - senator UDMR de Harghita, precum si Ioan Bivolaru - deputat FSN, PDSR, PSD de Neamt, Karoly Kerekes - deputat UDMR de Covasna, Adrian Nastase - deputat FSN, PDSR, PSD de Bucuresti, Bogdan Niculescu-Duvaz - deputat FSN, PD, PSD de Tulcea, Adrian Severin - deputat FSN, PD, PDSR, PSD de Bucuresti, Attila Varga - deputat UDMR de Satu Mare, Adriean Videanu - deputat FSN si PD de Teleorman.
Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Caras Severin, Constanta, Covasna, Dolj, Dambovita, Galati, Gorj, Harghita, Ialomita, Iasi, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea. ... Alba, Bihor, Botosani, Brasov, Calarasi, Cluj, Giurgiu, Hunedoara, Iasi, Ilfov, Maramures, Valcea.
In perioada 17-22 decembrie 1989, respectiv pana la fuga lui Nicolae Ceausescu din Comitetul Central al Partidului Comunist Roman (la al carui ultim congres, al XIV-lea, ati participat cu aplomb, ca delegat de Iasi), au fost scoase tancuri doar la Timisoara si la Bucuresti, dar nici acolo nu au tras pana la plecarea dictatorului.
google-analytics.com